Logo Lundsbil
VI SÖKER ALLTID DE BÄSTA MEDARBETARNA

LUNDS BIL I VARBERG SÖKER:


KUNDMOTTAGARE

Lunds Bil i Varberg söker en serviceinriktad, positiv och tillmötesgående KUNDMOTTAGARE som brinner för att ge kunderna det lilla extra och alltid sätter kundnöjdheten i fokus. Vill du vara en del av vårt team som ständigt arbetar med att sprida körglädje och göra våra nöjda kunder ännu nöjdare? Då kan du vara precis den vi söker.

Din roll som kundmottagare
Som kundmottagare på Lunds Bil arbetar du med vårat härliga team i nyrenoverade och toppmoderna lokaler. Du tar emot och servar kunder och är noga med att de alltid känner sig nöjda, väl omhändertagna och att de får bästa tänkbara service. Du servar även våra medarbetare och verkstaden på ett effektivt, ordningsamt och positivt sätt.
Du är strukturerad, engagerad och utåtriktad och bidrar till att skapa en trevlig arbetsmilj för alla medarbetare.

Du brinner för service och för att ge kunderna det lilla extra. Ditt mål är att alla kunder ska lämna vår bilhall med ett leende på läpparna och se det som en självklarhet att återvända till Lunds Bil för nästa bilköp eller service. Du värnar om att göra Sveriges nöjdaste BMW-kunder ännu nöjdare och alltid vara positiv och tillmötesgående. Du vill hjälpa och samarbeta med dina kollegor på ett smidigt och effektivt sätt för bösta möjliga resultat.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lunds Bil erbjuder vi ett stimulerande och varierande arbete där service och kundnöjdheten alltid står i fokus. Genom engagemang, positivitet och struktur vill vi ge kunderna bästa möjliga bemötande och service.
Du är del av ett väloljat och socialt team som samarbetar för att ständigt sträva efter en ännu högre standard. Det är inte vem som helst som väljer att köra en BMW. Det är inte heller vem som helst som jobbar för Lunds Bil. Vi älskar inte bara att köra bilar, vi vill också ha trevligt på färden och dela med oss av körglädjen.

Välkommen att ansöka
Är det just dig som vi söker? Varmt välkommen med din ansökan till personal@lundsbil.se senaste den 15/8.”
För mer information kontakta Anders Andersson, 0340-646561, anders@lundsbil.se

 

SERVICETEKNIKER

Du älskar att serva bilar som andra älskar att köra. Du är en problemlösare med känsla för service och kvalitet. Du har det som krävs för att bli en viktig del i teamet och en ambassadör för Lunds Bil.

Lunds Bil är auktoriserad återförsäljare av BMW samt auktoriserad service för BMW och Citroën. Vi är ett välmående företag med 17 anställda och har en stark framåtanda. Vi finns i toppmoderna lokaler i Lassabacka, mitt i Varberg.

Som servicetekniker kommer dina uppgifter bestå av mekaniska reparationer och servicearbeten. En del arbetsuppgifter kommer även att bestå av grundläggande felsökningar, programmering och löpande datainformation med vår testutrustning.

Skicka görna en spontanans kan till personal@lundsbil.se då vi ständigt är på jakt efter fler servicetekniker.
Tidigare erfarenhet är ett krav. För mer information kontakta Anders Andersson, 0340-646561, anders@lundsbil.se

Kreera web&design Logo